START ACTIE ‘SAMEN DE WINTER DOOR’

Informatiebijeenkomst op zaterdag 19 november bij Sourcy Center Zieuwent

De winter staat voor de deur. Ondanks dat de overheid bijspringt met een prijsplafond, blijft het belangrijk om zo veel mogelijk energie te besparen. Daarom hebben veel energiecoöperaties van Nederland de krachten gebundeld. Ook Zonnig Zieuwent doet mee met deze actie.

Energiebesparingstips en bieden van praktische hulp
Zonnig Zieuwent start op zaterdag 19 november om 13.00 uur de energiecampagne ‘Samen de winter door’. De campagne is niet alleen gericht op besparingstips, maar ook op het geven van meer praktische hulp. Hierbij worden mensen gestimuleerd elkaar te helpen bij het verlagen van de energierekening.

Kom ook naar het Sourcy Center op 19 november
Woon jij in Oost Gelre en wil je energie besparen? Of wil je anderen daarbij helpen? Kom dan op 19 november om 13:00 uur naar het Sourcy Center aan de Zegendijk 3 in Zieuwent. Daar ontvang je tips, uitleg en een informatiepakket waarmee je ook buren, vrienden, kennissen en familie eenvoudig kunt helpen. Tijdens deze bijeenkomst is er ook een energiecoach aanwezig, waar je terecht kunt met vragen. De klimaatburgemeesters van Oost Gelre, Barend Wassink en Benthe Papen, ondersteunen deze actie en zijn er ook bij.

Meer informatie vind je op www.samendewinterdoor.nu